Vincents Husbil & Husvagn i Varberg

Med ett utmärkt läge precis vid motorvägen E6 strax norr om Varberg finns vår huvudanläggning. Här finns alltid ett utbud omkring 100 varudeklarerade husbilar och husvagnar som vi har fått förtroendet att förmedla för kunders räkning.

Öppettider Varberg:
Vardagar 10:00 – 17:00
Tipsa en vän

Kontakt

Våra öppettider

Hitta till oss

Varberg

Välkommen till vår anläggning i Varberg Nord!

Vår anläggning i Varberg har en stor och luftig försäljningshall, en välordnat och välbesökt fordonsgård, verkstad för de objekt vi förmedlar, varudeklarationshall, kontor för kundmottagning/intag av objekt och ett marknadsteam i framkant för att ge bästa möjliga exponering.

Här finns också ett antal platser för förvaring och vinterförvaring för husbilar och husvagnar.

När vi har öppet är du alltid välkommen in på en kopp kaffe och en titt i våra husbilar och husvagnar. De står upplåsta och öppna, och tål att bli granskade!

Varmt välkomna!

Vincents i Varberg

Öppettider Varberg:
Vardagar 10:00 – 17:00

Hitta till oss!

Ett guldläge längs E6, nära till Europa

Vincents i Varberg ligger endast ett stenkast bort från kontintenten, vilket gör vår anläggning i Varberg till ett perfekt val för dig som vill importera ett fritidsfordon från Sverige. Med nära förbindesler med Landvetter flygplats i Göteborg eller tåg från Köpenhamn är det en lätt att ta sig hit. 

 

Vincents Husbil & Husvagn

Adress

Gunnestorpsvägen 8, 432 48 Varberg
Boka montering hos Vincents

Kontakta oss

Undrar du över något? Eller vill du komma i kontakt med oss? Plocka upp telefonen eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.

 

Kontaktformulär

    Boka montering hos Vincents

    Intresserad av att köpa en husbil eller husvagn?

    Vincents är Sveriges ledande exportör av begagnade husbilar och husvagnar till EU och vi har alltid ett fordon som passar just dig till salu!